تبلیغات
مِنْ کُنُوزِ الْجَنَّةِ الْبِرُّ وَ إِخْفاءُ الْعَمَلِ وَ الصَّبْرُ عَلَى الرَّزایا وَ کِتْمانُ الْمَصائِبِ. از گنجهاى بهشت; نیکى کردن و پنهان نمودن کار[نیک] و صبر بر مصیبتها و نهان کردن گرفتاریها (یعنى عدم شکایت از آنها) است. امام علی (ع) BOOTS
مجله سیزده59
تصاویر برگزیده
إنّ الله معنا ، ولا فاقَةَ بنا إلى غیرِه ، والحقَّ معنا فلن یوحِشَنَا مَن قعدَ عنّا .. ونحن صنائعُ ربّنا والخلقُ بعدُ صَنائعُنا. (الغیبة للشیخ الطوسی ص172) Verily, Allah is with us and we have no need to other than Him; right is with us so we won't be distressed by those who desist from helping us; we are the willing tools of our Lord and people are our willing tools. (Al-Ghayba, by shaykh al-Toosy P. 172)
شناختBOOTS


همه می پرسند چرا بوتس ؟! بوتس نماد سروان بی ادعایی است ،که جان خود را در راه حفظ اسلام وآرمان های خط امام (ره) و مقام معظم رهبری فدا کرده اند . گروه نویسنده گان بوتس این نماد را یاد آور این تکلیف و وظیفه در محوریت و بینش حفظ اسلام و آرمان های انقلاب اسلامی می داند .
با سپاس احترام گروه فرهنگی بوتس
كیک پنیر و ژامبون
كیک پنیر و ژامبون 




مواد لازم


•    12 عدد نان تست

•    300 گرم پنیر خامه ای

•    نصف پیمانه سس مایونز

•    سه برگ كاهو

•    یك عدد گوجه فـرنگی درشـت

•    50 گرم خیارشور

•    150 گرم ژامبون گوشت

اسنک های فوری و آسان


طرز تهیه

1.    چهار عدد نان تست را كنار هم قرار داده و آنها را به شكل دایرهای به قطر كف قالب كمربندی كوچك برش میزنیم. این كار را با باقیمانده نانها نیز انجام میدهیم و به این ترتیب نان را برای سه طبقه كیك آماده میكنیم. 

2.    خیارشور و گوجهفرنگی را به صورت ورقههای نازك خرد کرده و قسمت سفت انتهایی برگهای كاهو را بریده و جدا میكنیم. كف قالب كمربندی را با یك لایه نان میپوشانیم. در كاسهای پنیر خامهای و مایونز را با چنگال خوب زده تا نرم، لطیف و بدون گلوله شود. 

3.    حالا روی نانهای داخل قالب یك لایه كرم پنیری مالیده و روی آن ورقهای ژامبون، كاهو، خیارشور و گوجهفرنگی قرار میدهیم و یك لایه دیگر نان دیگر گذاشته و با دست كمی فشار داده تا مواد خوب به هم بچسبند، دوباره روی نان كمی كرم پنیری مالیده و مثل مرحله اول ژامبون، گوجهفرنگی، خیارشور و كاهو گذاشته و در آخر نیز دوباره نان قرار داده و فشار میدهیم. 

4.    در این مرحله روی كیك را با سلفون پوشانده و یك شیء سنگین روی آن قرار داده و برای دو ساعت قالب را در یخچال میگذاریم تا كاملا مواد پرس شوند. 

5.    قالب را از یخچال خارج كرده، كمربند را باز كرده و اردور را به ظرف سرو منتقل کرده و با باقی مانده كرم پنیری اطراف و روی آن را پوشانده و تزیین میكنیم و مجددا برای یك ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو میكنیم.
بازدید : بازدید : بار          08:57 ق.ظ | دوشنبه 20 مرداد 1393          نویسنده : سردبیر مجله بوتس          نظرات


نوروز 1393 مبارک باد
آمار کاربران

بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : نفر
كل مطالب : نفر
آخرین بروز رسانی :

امكانات